lørdag den 24. januar 2015

Et knæfald ?


I Ekstra Bladet den 22. januar 2015 kalder Dansk Folkeparti's integrationsordfører Martin Henriksen det et "knæfald for islam" at Føtex har opsat et skilt på arabisk som en del af deres kundeservice.

At kalde det et knæfald vidner om en skræmmende mangel på almindelig menneskelighed og sund fornuft - og tilsyneladende også viden om, hvordan verden er skruet sammen.

Nu er der det ved det, at man ikke nødvendigvis er muslim fordi man er arabisk talende, ligesom der er muslimer der hverken læser eller skriver arabisk. Hvad mange ligeledes glemmer er, at der blandt flygtningene også er kristne, som er arabisk talende. 

Måske er en ønskelig løsning for Martin Henriksen og hans sympatisører, at der indføres en ordning, hvor muslimer skal gå med et skilt om halsen eller et mærke syet på tøjet, som angiver, at vedkommende er muslim? Det er jo en praksis der tidligere er set i historien i forhold til andre befolkningsgrupper, når man havde behov for at lægge nogen for had.

Jeg vil anbefale at læse nedenstående link - jeg vil dog advare imod risikoen blive oplyst, at man kan få forstyret sin uvidenhed om forholdet omkring indvandrere/flygtninge og deres religiøsitet:

http://www.sameksistens.dk/.../religion/religios-baggrund/