søndag den 14. oktober 2012

Beslutsomhed

Felix Baumgartner's spektakulære og vellykkede rekordforsøg "Fra kanten af rummet", udført den 14. oktober 2012, hvor Felix Baumgartner foretog et udspring fra 39 kilometers højde, fik megen opmærksomhed verden over.

Uanset hvad man måtte mene om Felix Baumgartner's rekordforsøg og værdien af det, så siger det ikke detso mindre noget væsentligt om, at vi med beslutsomhed kan nå langt. 


Nu er det kun få beskåret at opnå det som Felix Baumgartner har opnået, at røre grænsen til "det umulige" på denne måde - men vi har alle en potentiel mulighed for at røre ved grænsen til "det umulige" i det liv og den tilværelse, som vi hverisær er blevet født ind i. Om noget er muligt eller umuligt ved vi ikke før vi har - ikke prøvet at række ud efter det, men med beslutsomhed gjort en indsats for at opnå det.


Om noget lykkes er ikke afgørende. Det afgørende er, om vi er besluttede på det vi vælger at gøre og det vi vælger at beskæftige os med. 


Viljen bagom beslutsomheden gør en forskel og når vi har både hjerne og hjerte med i det vi gør vil glæden ved det vi gør aldrig udeblive. Og med denne glæde kan vi finde en ro og tilfredshed i og med tilværelsen - både når tingene ikke helt går som forventet og når vi nyder frugten af den indsats vi har ydet.